[CiP] Bartop: Nu ook op GoT (tm)

Door alex3305 op maandag 15 oktober 2012 01:00 - Reacties (5)
Categorie: Bartop arcade project, Views: 5.263

Bedankt _ferry_! En daarom, speciaal voor de rest hier op GoT, vandaag weer een update :). Want we hebben hier thuis weer erg veel gedaan in het weekend en ik moet zeggen, het begint nu ook echt, echt vorm te krijgen :D.

Afgelopen vrijdag heb ik al mijn bekabeling en kabelschoentjes binnengekregen van ArcadeWinkel.nl. Erg prettige winkel en goede afhandeling! Ook zaten er vijf verchroomde, lichtgevende knoppen bij. Leuk om dadelijk modifiers van te maken. Verder heb ik er vrijdag weinig meer aan gedaan.

Lees verder »

[CiP] Bartop: Geluid met een beetje Engels

Door alex3305 op donderdag 11 oktober 2012 22:36 - Reacties (3)
Categorie: Bartop arcade project, Views: 4.198

Gisteren, na veel te lang wachten voor een ongeduldige ik, heb ik eindelijk mijn onderdelen uit Engeland binnengekregen van Gremlin Solutions. Ze hadden er duidelijk een sport van gemaakt om zoveel mogelijk onderdelen in een zo klein mogelijk doosje te stoppen.

Tot op dit moment was ik eigenlijk nog steeds sceptisch over de door mij gekozen kleurscherma's. Alhoewel ik het inderdaad zelf uit had gezocht, had ik eerst een rood-zwart schema in gedachte. Maar omdat ik die kleuren eigenlijk altijd doe heb ik nu gewoon gekozen voor wit-roze-geel. Daarom was mijn anticipatie toch wel aan de hoge kant toen ik het doosje openmaakte...

Lees verder »

[CiP] Bartop: Duitse onderdelen, nieuw plankje en +1 goodie!

Door alex3305 op dinsdag 9 oktober 2012 16:31 - Reacties (9)
Categorie: Bartop arcade project, Views: 5.309

Gisteren op aanraden van de reacties op mijn blog (vooral E-Vix en Bartjezz) toch maar besloten een ander plaatje te scoren voor mijn knoppen. Bij de lokale Praxis gevraagd of ze toevallig nog een stukje 'afval' hadden liggen van 8mm MDF van 375x200mm, maar helaas. Echter waren ze wel zo vriendelijk om een plaat gratis te zagen. De vorige keer dat ik dit vroeg moest ik bijbetalen, dus alles bij elkaar nog niet zo slecht.


http://tweakers.net/ext/f/UITtE2THAID6mnA8F0ROzRpF/full.jpg
Nieuw superstrak stukje MDF 8mm


Daarnaast ook een mooie gatenzaag-ding - ik heb er weinig verstand van - gekocht om gaten te boren voor de knoppen. Nu zat er in mijn hoofd dat de knoppen 1 1/8-inch waren (29mm), maar helaas blijken mijn knoppen toch precies 30mm te zijn :/. Helaas pasten mijn knoppen dus nog steeds niet in de geboorde gaten. Maar daar verzin ik nog wel iets op denk ik.

Lees verder »

[CiP] Bartop: Control panel en Marquee

Door alex3305 op zondag 7 oktober 2012 17:00 - Reacties (10)
Categorie: Bartop arcade project, Views: 2.880

Another day, another sausage. En de afgelopen dagen ben ik bezig geweest met zowel het control panel en de marquee (banner bovenaan de kast). Aangezien ik nog steeds op zowat alle onderdelen aan het wachten ben was dit ongeveer het enige wat ik nog makkelijk kon doen.

Daarom heb ik bij deze de ontwerpen voor zowel de marquee als het control panel:

http://tweakers.net/ext/f/jt3OAvqBEV2fmHyoPIklqwit/full.png
Logo/Marquee


Lees verder »

[CiP] Bartop Arcade Project

Door alex3305 op donderdag 4 oktober 2012 00:00 - Reacties (6)
Categorie: Bartop arcade project, Views: 3.331

Aangezien ik eigenlijk te laat ben om een mooie CiP aan te maken, en eigenlijk ook te lui ben om alles elke x-dagen te updaten heb ik maar besloten op mijn weblog een mooie Casemod in Progress aan te maken. Ook ben ik er niet zo van om van elk onderdeeltje een mooie foto te maken zoals de pro's zoals l3p of _ferry_ zelf.

Lees verder »